Despre Podo Heal

Sanatate inainte de frumusete!

Misiunea noastră la PodoHeal este să oferim o abordare profesională pentru îngrijirea unghiilor si talpilor dumneavoastră.

În timp ce produsele farmaceutice și medicamentele au locul lor, suntem pasionați de găsirea alternativelor naturale care sunt foarte active, dar nu sunt dăunătoare – oamenilor, animalelor sau planetei!

Unghiile si talpile necesita o îngrijire corespunzătoare pentru a minimiza șansele de durere.

Sanatatea dumneavoastra este prioritatea noastra!

Deoarece, avem colaborari cu clinici medicale, inclusiv pentru prelevare scuame unghii (examen micologic, cultura fungi), cu siguranta va vom indruma si redirectiona daca afectiunea dumneavoastra depaseste limitele competentei noastre.

Piciorul este o structură complexă de elemente interconectate, care suportă toată greutatea corpului nostru în timpul activităților noastre zilnice si necesita o atentie deosebita. Dacă nu luăm măsuri preventive pentru a asigura o sănătate bună a piciorului, pot apărea probleme care duc la efecte profunde si ne pot afecta calitatea vietii..

Păstrati-va picioarele sănătoase! Preventia este cel mai bun tratament!

Ca furnizor de produse de îngrijire a pielii și a unghiilor, gamele noastre de produse se concentrează pe ingrediente naturale. În plus, puteți găși la noi soluții pentru corectarea non-invaziva si nedureroasă a unghiilor.

De ce sa ne alegi pe noi?

Sanatatea dumneavoastra este prioritatea noastra!

Scopul nostru este să ajutam oameni și să-i facem fericiti că au scăpat de o povară sau un complex! Noi credem în ceea ce facem și ne iubim meseria!