Condiţii livrare

Livrarea produselor cumpărate se face prin intermediul firme;orde curierat Bookurier, oriunde în țară.

Termenul de livrare este cuprins între 24 ore și 7 zile lucrătoare.

Livrarea se face de regulă în 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii dumneavoastră pentru produsele aflate pe stoc.
Ne rezervăm dreptul de a mări timpul de livrare în condiții speciale, caz în care clientul va fi anunțat din timp.

Costurile de livrare

Pentru livrarea în localități care fac parte din rețeaua Bookurier:
– GRATUIT pentru comenzi care depășesc 300 RON
– 20 RON (cu TVA inclus) pentru comenzi până la 300 RON.

Pentru livrarea în localități care nu fac parte din rețeaua națională Bookurier, NU se mai adauga costuri suplimentare!

Dacă dorește să ridice personal coletul de la punctul Bookurier, cumpărătorul trebuie să menționeze acest lucru în comandă.

Costurile de livrare sunt suportate de către cumpărător și vor fi evidențiate în factura emisă alături de produsele comandate.

În contul persoanelor către care livrarea unui colet nu a putut fi finalizată cu succes, nu vom mai prelua comenzi cu plată ramburs.

Dacă la primirea coletului observați eventuale probleme privind integritatea acestuia, pentru a beneficia de înlocuirea produselor deteriorate din culpa curierului veți întocmi un proces verbal de constatare în momentul livrării.

Reclamațiile ulterioare privind aceste aspecte sunt nule. După efectuarea comenzii clientul va fi contactat telefonic pe numărul introdus la datele personale din contul lui, de către un reprezentant podoheal.ro. Comanda va fi livrată numai după confirmarea telefonică. În cazul în care clientul nu va putea fi contactat la telefon in 24 ore, comanda va fi anulată.

Livrarea se face după ce toate produsele comandate și rezervate la furnizori au intrat în stocul nostru, în 24 – 72 ore de la lansarea comenzii.

În cazul comenzilor cu valoare Mai Mică de 300 lei, costul livrării este de 20 lei(tva inclus) indiferent de greutatea produsului achiziționat. În cazul în care localitatea unde se face livrarea este înafara rețelei de expediție a societății care asigură livrarea, se va percepe o taxă suplimentară de 0.8 lei +TVA pentru fiecare km în plus.

În cazul comenzilor cu valoare Mai Mare de 300 lei, costul livrării este 0 lei dacă livrarea se face într-o localitate aflată în cadrul rețelei de expediție a societății care asigură livrarea. În cazul în care localitatea unde se face livrarea este înafara rețelei de expediție a societății care asigură livrarea, se va percepe o taxă de 0.8 lei +TVA pentru fiecare km în plus.